Kā atslēgt FMI?

Ja jūsu rokās joprojām ir jūsu iPhone, iPad vai iPod touch . . .
Pirms nododat servisā savu ierīci, jums jāizdzēš jūsu personiskā informācija. Kamēr vien esat pierakstījies iCloud ar savu Apple ID – nav iespējas manuāli izdzēst savus kontaktus, kalendāru, atgādinājumus, dokumentus, fotoattēlus vai jebkuru citu iCloud informāciju.

Sekojiet Apple norādēm:

  • Ja esat sapārojis savu iPhone ar Apple Watch, atvienojiet Apple Watch.
  • Veiciet rezerves datu kopēšanu (backup).
  • Izrakstieties no Apple iCloud, iTunes un App Store.
    • Ja izmantojat iOS 10.3 vai jaunāku, izvēlieties Settings > [jūsu vārds]. Ritiniet uz leju līdz Sign out. Ievadiet Jūsu Apple ID paroli un izvēlieties Turn Off.
    • Gadījumā, ja izmantojat iOS 10.2 vai senāku, izvēlieties Settings > iCloud > Sign Out. Klikšķiniet Sign Out vēlreiz, tad izvēlieties Delete from My [device] un ievadiet Jūsu Apple ID Tad ejiet uz Settings > iTunes & App Store > Apple ID > Sign Out.
  • Atgriezieties Settings un izvēlieties General > Reset > Erase All Content and Settings. Ja esat atslēdzis Find My iPhone, Jums iespējams būs jāievada savs Apple ID un parole.
  • Ja tiek vaicāts iekārtas passcode vai Restrictions passcode, ievadiet tos. Tad izvēlieties Erase [device].

Tiklīdz jūs nodzēsīsiet savu iPhone, iPad, vai iPod touch, Find My iPhone un Activation Lock funkcijas tiks atslēgtas.

Radies kāds jautājums? Sazinies ar mums 67377279 vai rakstiet service@bccs.lv!